Jump to content

Comunitatea DarkElite Romania este in cautare de Staff serios si matur , de asemenea si de servere gaming si clanuri .

BurN

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Coins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About BurN

 • Rank
  Membru Nou
 • Birthday 09/21/2000

Recent Profile Visitors

60 profile views
 1. BurN

  [Cerere-Admin] SeRvIe

  Acceptat Astep pm cu datele t/c
 2. Acceptat Astept pm cu datele t/c
 3. >>>>>>>>UnBan<<<<<<<< Nick CS: Motiv pentru care ai luat ban: Durata ban: Dovezi: IP-ul tau+Steam ID-ul: Mai multe Detalii: Atentie !!! La cererea de unban, posteaza doar cel care a facut cererea si adminul care l-a banat. Daca adminul va fi vinovat , va fi sanctionat conform regulamentului.
 4. BurN

  [Model]Cerere Admin

  //////////////////MODEL/////////////////// Nume: Varsta: Ore jucate + link gametracker spre profilul tau: Motivul pentru care doreşti Admin: Cu ce crezi că eşti mai bun faţă de ceilalţi jucători?: Eşti dispus să petreci minim 3 ore în joc în fiecare zi?: Ai experienţă ca şi Admin?: Ai citit regulamentul serverului?: Cu ce eşti dispus să ajuţi serverul?: Enumeră 3 motive pentru care ai merita să fii acceptat: Alte precizări:
 5. Respins Nu se mai cauta Administratorii. Daca doriti alt grad va rog refacetii cererea. t/c
 6. ٭ Varsta :18 ٭ Dovada Reclama : ٭ Sunteti de acord cu termeni nostri ? :Da ٭ Un numar de la 1 - 25 :21
 7. Nume: Bogdan Vârstă: 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Sa ajut in dezvoltare Ce secțiune dorești spre moderare?: Toate :)) Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?:Activ Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: ........... Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da Alte precizări:Nimic Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da

Despre DarkElite Romania

Comunitatea DarkElite Romania a fost deschisa pe data de 22 Mai 2017 pentru a gazdui si promova servere Gaming , Clanuri Gaming Designeri si persoane talentate in domeniul Gaming. In aceasta perioada am avut si zile proaste dar si zile bune si de aceea o sa continuam acest proiect pana o sa consideram ca nu mai meritam sa continuam .

×
×
 • Create New...