Jump to content

Comunitatea DarkElite Romania este in cautare de Staff serios si matur , de asemenea si de servere gaming si clanuri .

Fgh

Administrators
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Coins

  10,000 [ Donate ]

Fgh last won the day on March 26

Fgh had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Fgh

 • Rank
  Membru Avansat
 • Birthday 09/21/2001

Recent Profile Visitors

1,010 profile views
 1. revii cu o cerere cand ai orele si te rog sa citesti cu atentie regulamentu T/C
 2. Fgh (Fondator Principal) RaZ (Fondator Secundar) Sophia;;) (Co-Fondator) foc Alexandru Kami no chikara ;x |AIM| LoLponwOw~ Ralucutza zarzavat maximelul DiCCkLeSS W1z^
 3. Postati fiecare ban in parte dupa modelul urmator: (Toti admini sunt rugati sa isi faca banlist) CARE ADMIN NU ARE BANLIST DUPA 7 ZILE DE CAND A LUAT ADMINUL VA FI SACTIONAT Nick banat: Data/Ora: Motiv: IP banat: Dovada: IMPORTANT: La "Titlu topic" veti trece: "Banlist - "numele tau"(fara ghilimele, acolo vei trece numele tau). Modelul trebuie respectat si completat in intregime. Fiecare admin trebuie sa isi creeze propriul "Banlist"(topic), unde dupa model isi va posta fiecare ban dat pe server insotit de toate detaliile necesare(conform modelului). Cei ce nu au o dovada for primii -1 sau remove
 4. Daca doresti sa faci o reclamatie unui admin, ai aici modelul dupa care sa faci aplicatia: Nick-ul tau pe server: Jucator reclamat: Ip reclamat: STEAMID reclamat: Motiv: Dovada: Detalii utile: IMPORTANT: La "Titlu topic" se va trece: Reclamatie - "numele adminului reclamat"(fara ghilimele, acolo se va trece numele jucatorului reclamat); Modelul trebuie respectat si completat in intregime; In lipsa unei dovezi admisibile(poze, demo), reclamatia nu va fi luata in considerare. Daca doresti sa faci o reclamatie unui jucator, ai aici modelul dupa care sa faci aplicati
 5. Daca doresti sa faci o reclamatie unui jucator, ai aici modelul dupa care sa faci aplicatia: Nick-ul tau pe server: Jucator reclamat: Ip reclamat: STEAMID reclamat: Motiv: Dovada: Detalii utile: IMPORTANT: La "Titlu topic" se va trece: Reclamatie - "numele jucatorului reclamat"(fara ghilimele, acolo se va trece numele jucatorului reclamat); Modelul trebuie respectat si completat in intregime; In lipsa unei dovezi admisibile(poze, demo), reclamatia nu va fi luata in considerare. Daca doresti sa faci o reclamatie unui jucator, ai aici modelul dupa care sa faci aplicatia:
 6. Nick : Ip-ul (OBLIGATORIU) : Steamid (OBLIGATORIU) : Data & Ora : Harta : Admin : Detalii : Dovada (POZA CONSOLA) : →Cei care vor posta intr-o cerere de unban sunt adminii din staff-ul Knife si cel care face cererea de unban ! →Parerile lor trebuie sa fie obiective si la subiect pentru ca se va tine cont de ele, totusi, cel care i-a decizia finala va fi un fondator / owner ! → Limbajul licenţios sau atacurile la persoana nu vor fi tolerate în niciun fel şi sunt pedepsite cu avertisment sau ban pe secţiunea Cerere Unban ! Upload dovezi : Screenshot: uploadati pozele doar pe link-urile de mai jos in format original bmp, daca aceasta conditie nu va fi indeplinita la cererea unban de motiv amx_ss atunci va fi respinsa automat. http://www.zippyshare.com/ http://postimage.org/?lang=romanian ATENTIE: Faceti cerere unban in maxim 48 de ore dupa ce a-ti luat ban, altfel nu se va lua in considerare si veti ramane cu ban.
 7. acceptat nick si pass pm t/c
 8. acceptat te rog mai multa acctivate Multumesc !!! T/C
 9. acceptat nick si pass pm t/c
 10. acceptat nick si pass pm t/c
 11. La titlu se pune Cerere slot "nick server" fara ghilimele. Nume pe server: Nume real: Vârsta: De ce dorești să-ți înregistrezi nick-ul?: Votează serverul și postează numărul votului tău: Vreau să vă aduc la cunoștință că dacă într-o perioadă de timp(7ZILE) nu intrați pe server atunci veți primi remove și abia după 2 săptămâni de la remove puteți face altă cerere de rezervare nume. La astfel de cereri nu se vor cere ore jucate pentru înregistrare. Dacă ești rezervat sau admin și ai ceva de spus despre cel care postează cererea(Dacă e codat, înjura sau pur și simplu nu respectă nici-o regula) atunci te rog sa spui Data și ora când a făcut acea greșeala sa putem verifica in loguri.
 12. Înainte sa aplici pentru funcția de admin, ai doua lucruri de făcut: așează-te caaaaat mai comod pe scaun - un pas foarte important acum citește regulamentul forumului https://darkelite.ro/forum/index.php?/forum/2119-knife-╰☆╮-regulament/ Bun! Acum ca ai terminat de citit tot, este timpul sa iți aduc la cunoștință alte câteva condiții pentru ca aplicația ta de admin sa fie luata in considerare și pentru ca sa iți crească șansa de obținere a acestui statut: trebuie să ai minim 14 ani; trebuie să ai minim 15 de ore jucate pe server; trebuie să fii un exemplu de jucător cat mai bun pentru ceilalți participanți la joc; trebuie să fii prietenos, deschis la minte, dornic de a oferi ajutor, răbdător și înțelegător; Acesta este modelul după care vei întocmi aplicația pentru admin: Nick pe server: Vârsta: Primele cinci cifre din CNP: CNP OBLIGATORIU Contact(Y!M, Skype, Steam, etc.): Ore jucate pe server ss (/ore): Ai experienta in modul knife : Motivul pentru care vrei admin: Tip admin*(de noapte,zi,scolar,etc: Metode de promovare*: Ai citit regulamentul?: *Ca sa vezi care sunt gradele serverului nostru, arunca un ochi peste staff-ul serverului Knife; *Tipurile de admin sunt: admin diurn(care joaca ziua) admin nocturn(care joaca noaptea) admin crepuscular(care joaca mai spre seara) *în ce mod vei promova/ajuta serverul? Exista mai multe moduri: donații(în cont), boost (prin SMS), reclama(mass-uri, reclame pe pagini web, afișe, etc). Foarte bine de urmat: Pentru ca rata de obținere a adminului sa crească, respecta pe cat mai mult posibil tot ce ți-am spus mai sus! După primirea adminului, ești obligat sa iți faci un banlist, unde vei posta toate banurile date de tine. Este interzisa folosirea ultimelor zece cuvinte folosite în aplicațiile anterioare. Votul se va opri atunci când s-au aduna. Se va da acceptat / respins în funcție de rata pro:contra (dacă sunt mai multi pro decât contra = acceptat / dacă sunt mai multi contra decât pro = respins) . Ca sa pornești de la un grad mai mare, trebuie sa donezi. în schimb, se da upgrade pe experienta și activitate pe server/forum, asa ca fii cat mai activ! "Titlu topic" se va completa cu Cerere admin - "nume pe server"(fără ghilimele; acolo treci numele cu care joci pe server). Nerespectarea modelului și a condițiilor pentru obținere a statutului de admin pot conduce la ștergerea cererii tale! Sa nu uiți un lucru: a fi admin nu este un avantaj, ci o responsabilitate!

Despre DarkElite Romania

Comunitatea DarkElite Romania a fost deschisa pe data de 22 Mai 2017 pentru a gazdui si promova servere Gaming , Clanuri Gaming Designeri si persoane talentate in domeniul Gaming. In aceasta perioada am avut si zile proaste dar si zile bune si de aceea o sa continuam acest proiect pana o sa consideram ca nu mai meritam sa continuam .

×
×
 • Create New...