Jump to content

Comunitatea DarkElite Romania este in cautare de Staff serios si matur , de asemenea si de servere gaming si clanuri .

cLau # 24K

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Coins

  0 [ Donate ]

cLau # 24K last won the day on March 11

cLau # 24K had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About cLau # 24K

 • Rank
  Membru Nou

Recent Profile Visitors

117 profile views
 1. Grade oferite: Super-Moderators , Moderators , GFX Designers . Model de postare: Nume: Vârstă: De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Alte precizări: Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Regulament de postare: Trebuie să aveți o activitate mai veche de șapte zile la secțiunea unde doriți să moderați. Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Cerere Moderator] Nickname", exemplu: "[Cerere Moderator] Excentriq" (fără ghilimele). Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 16 ani - 15 ani cu indulgent! Alte informații: Sistemul de aplicare este bazat pe voturile Moderatorilor, Super-Moderatorilor, Adminidtratoriilor si Fondatorilor, care pot vota cu Pro sau Contra, împreună cu trei argumente. În funcție de voturi și răspunsul final dat de Fondatori se va respinge sau accepta cererea. Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după aproximativ o lună (30 de zile). Pentru gradul de Administrator nu se face cerere ,el se acorda doar prin vot unanim a Fondatorilor / Administratorilor
 2. Informații: Dacă au trecut deja 7 zile de la înregistrarea ta pe forum, nu mai ai dreptul să deschizi un topic de prezentare, această condiție a fost pusă, pentru a evita spamul. Prezentările se vor închide la 72 de ore, respectiv 3 zile, numele topicului trebuie să fie de forma: Prezentare nume, de exemplu, Prezentare George. Model: Numele tău real: Numele online: Vârstă: Poze cu tine: Metode de contact: Cum ai auzit de comunitatea noastră: Descrie-te: Crezi că ar trebui schimbat ceva pe forum?: Acordă o notă comunității (de la 1 la 5): Șablon pentru copiere:

Despre DarkElite Romania

Comunitatea DarkElite Romania a fost deschisa pe data de 22 Mai 2017 pentru a gazdui si promova servere Gaming , Clanuri Gaming Designeri si persoane talentate in domeniul Gaming. In aceasta perioada am avut si zile proaste dar si zile bune si de aceea o sa continuam acest proiect pana o sa consideram ca nu mai meritam sa continuam .

×
×
 • Create New...