Jump to content

Comunitatea DarkElite Romania este in cautare de Staff serios si matur , de asemenea si de servere gaming si clanuri .

βđʞσđε

Founders
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

βđʞσđε last won the day on March 15

βđʞσđε had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About βđʞσđε

Recent Profile Visitors

1,163 profile views
 1. Salutare, M-am decis sa organizez un concurs cu domeniul EpicGames.Ro pentru ca nu-l folosesc si am sa-l dau spre administrare , domeniul expira pe data de : 15.08.2019 si la dorinta castigatorului o sa-l prelungim . Deci daca doresti sa participi la acest concurs trebe sa indepliniti urmatoarele conditii : - Sa aveti posibilitatea de a va achizitiona WebHost . - Sa faceti reclama cu acest concurs pe orice pagina de socializare ( dorim screenshot ) - Sa tineti un banner in sidebar cu partenerul nostru #1 DarkHost LTD . Deci , daca puteti indeplini aceste conditii lasati un replay cu urmatorul model : ٭ Varsta : ٭ Dovada Reclama : ٭ Sunteti de acord cu termeni nostri ? : ٭ Un numar de la 1 - 25 : Concursul o sa fie incheiat si se va alege castigatorul cand o sa fie 25 persoane inscrise sau pe data de 31 Martie 2019 . Castigatorul o sa fie ales prin extragerea random a unui numar de la 1-25 cu ajutorul website-ului : random.org . Mult succes tuturor.
 2. In aceasta sectiune o sa fie organizate periodic concursuri de catre membri staff-ului sau alti membri ai comunitati , metoda de alegere a castigatoriilor este aleasa de persoana care organizeaza concursul . Este strict interzis ademenirea sau influentarea membrilor din aceasta comunitate pe alt website prin aceste concursuri , exemplu : - Ati organizat un concurs si dupa le spuneti membrilor sa mearga pe www.plm.tralala si acolo o sa fie si alte concursuri . Daca o sa fie prins cineva cu asa ceva primeste imediat ban permanent pe aceasta comunitate .
 3. Salutare , Aceasta categorie a fost creata exclusiv promovariilor , deci , daca ai un website / server / fisier sau alte chesti care doresti sa le promovezi aici este sectiunea pe care o cauti , in aceasta sectiune poti promova si website-uri / fisiere externe de orice tip dar nu acceptam fisiere / website-uri de tip Hacking / Flood / Cracking , etc...
 4. 1. Ai gresit sectiunea . 2. Trebe sa fi inregistrat ca sa fi acceptat ca admin pe serverele din comunitate . T/C
 5. Salutare , Forumul a fost updatat la versiunea de 4.4.1 o versiune noua si mult mai buna de cat cea anterioara , tot o data cu update-ul la platforma au aparut noi update-uri precum : - Chat-ul a fost scos definitiv . - Am adaugat o tema noua comunitatii . - Am adaugat certificat nou SSL COMODO pentru o securitate putin mai buna si marirea vitezei website-ului . - Gradul de Supervizor a fost scos . - Toate categoriile au fost modificate cu o structura mult mai frumoasa . Tot o data cu acest update ne-am pierdut toate posturiile .... Cu respect , Echipa DarkElite Romania

Despre DarkElite Romania

Comunitatea DarkElite Romania a fost deschisa pe data de 22 Mai 2017 pentru a gazdui si promova servere Gaming , Clanuri Gaming Designeri si persoane talentate in domeniul Gaming. In aceasta perioada am avut si zile proaste dar si zile bune si de aceea o sa continuam acest proiect pana o sa consideram ca nu mai meritam sa continuam .

×
×
 • Create New...