Jump to content

Comunitatea DarkElite Romania este in cautare de Staff serios si matur , de asemenea si de servere gaming si clanuri .

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/22/2019 in all areas

 1. 1 point
  Acceptat ! T/C . Lasa categoriile unui Administrator / Fondator.
 2. 1 point
  Pune textu pe Sharp ca sa nu se mai vada asa.
 3. 1 point
  Numele tău real:Alexandru Numele online: zrx Vârstă:14 Poze cu tine:Am in avatar Metode de contact:Facebook Cum ai auzit de comunitatea noastră:De la Toxic Descrie-te:Nu imi place sa ma descriu. Prefer sa ma cunoasteti apoi sa ma descrieti voi pe mine. Crezi că ar trebui schimbat ceva pe forum?:Nu stiu. Pe parcurs daca voi vedea ceva ce trebuie schimbat o sa anunt. Acordă o notă comunității (de la 1 la 5):4.5
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point

  Free

  Version 1.0.0

  17 downloads

  Harta gen FY, pe viata si pe maorte, ultima echipa ramasa in viata castiga. Lasati comenatrii in caz de descoperiti buguri. Veti avea o experienta placuta, nu este mare in cat sa va rataciti pe ea deci va fi un meci destul de frumos. Astept comentarii cu argumente despre harta. O zi buna.
 7. 1 point
  Nume harta: sollozzo_attack Autor: @Sollozzo -DK- Locuri spawn: 40 (20 CT & 20 T) - Locuri in care se dau playerii pe harta CT&T Link Download: Link Alte detalii: Sper sa o folositi :))) Este interesanta.
 8. 1 point
 9. 1 point
  La titlu se pune Cerere slot "nick server" fara ghilimele. Nume pe server: Nume real: Vârsta: De ce dorești să-ți înregistrezi nick-ul?: Votează serverul și postează numărul votului tău: Vreau să vă aduc la cunoștință că dacă într-o perioadă de timp(7ZILE) nu intrați pe server atunci veți primi remove și abia după 2 săptămâni de la remove puteți face altă cerere de rezervare nume. La astfel de cereri nu se vor cere ore jucate pentru înregistrare. Dacă ești rezervat sau admin și ai ceva de spus despre cel care postează cererea(Dacă e codat, înjura sau pur și simplu nu respectă nici-o regula) atunci te rog sa spui Data și ora când a făcut acea greșeala sa putem verifica in loguri.
 10. 1 point
  In primul rand, retine ca titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Cerere upgrade - numele tau pe server". Cererile upgrade se vor face la interval de minim 15 zile de la data ultimei promovari. Cererile care au fost respinse, vor putea fi reluate abia dupa 15 zile de la respingere(de la momentul cand s-a inchis cererea). Cine face de cinci ori consecutiv cerere acces(admin/upgrade/slot), si nu reuseste sa primeasca, poate sa-si ia adio de la accesul pe serverul nostru timp de 3 luni! Cererea trebuie facuta dupa modelul urmator: Nick pe server: Vechime pe server: Ore jucate (Link înspre orele tale ss server😞 Gradul actual: Gradul dorit: De ce vrei sa fii promovat?: Cat de bine cunoști regulamentul?:
 11. 0 points
  Înainte sa aplici pentru funcția de admin, ai doua lucruri de făcut: așează-te caaaaat mai comod pe scaun - un pas foarte important acum citește regulamentul forumului https://darkelite.ro/forum/index.php?/forum/2119-knife-╰☆╮-regulament/ Bun! Acum ca ai terminat de citit tot, este timpul sa iți aduc la cunoștință alte câteva condiții pentru ca aplicația ta de admin sa fie luata in considerare și pentru ca sa iți crească șansa de obținere a acestui statut: trebuie să ai minim 14 ani; trebuie să ai minim 15 de ore jucate pe server; trebuie să fii un exemplu de jucător cat mai bun pentru ceilalți participanți la joc; trebuie să fii prietenos, deschis la minte, dornic de a oferi ajutor, răbdător și înțelegător; Acesta este modelul după care vei întocmi aplicația pentru admin: Nick pe server: Vârsta: Primele cinci cifre din CNP: CNP OBLIGATORIU Contact(Y!M, Skype, Steam, etc.): Ore jucate pe server ss (/ore): Ai experienta in modul knife : Motivul pentru care vrei admin: Tip admin*(de noapte,zi,scolar,etc: Metode de promovare*: Ai citit regulamentul?: *Ca sa vezi care sunt gradele serverului nostru, arunca un ochi peste staff-ul serverului Knife; *Tipurile de admin sunt: admin diurn(care joaca ziua) admin nocturn(care joaca noaptea) admin crepuscular(care joaca mai spre seara) *în ce mod vei promova/ajuta serverul? Exista mai multe moduri: donații(în cont), boost (prin SMS), reclama(mass-uri, reclame pe pagini web, afișe, etc). Foarte bine de urmat: Pentru ca rata de obținere a adminului sa crească, respecta pe cat mai mult posibil tot ce ți-am spus mai sus! După primirea adminului, ești obligat sa iți faci un banlist, unde vei posta toate banurile date de tine. Este interzisa folosirea ultimelor zece cuvinte folosite în aplicațiile anterioare. Votul se va opri atunci când s-au aduna. Se va da acceptat / respins în funcție de rata pro:contra (dacă sunt mai multi pro decât contra = acceptat / dacă sunt mai multi contra decât pro = respins) . Ca sa pornești de la un grad mai mare, trebuie sa donezi. în schimb, se da upgrade pe experienta și activitate pe server/forum, asa ca fii cat mai activ! "Titlu topic" se va completa cu Cerere admin - "nume pe server"(fără ghilimele; acolo treci numele cu care joci pe server). Nerespectarea modelului și a condițiilor pentru obținere a statutului de admin pot conduce la ștergerea cererii tale! Sa nu uiți un lucru: a fi admin nu este un avantaj, ci o responsabilitate!

Despre DarkElite Romania

Comunitatea DarkElite Romania a fost deschisa pe data de 22 Mai 2017 pentru a gazdui si promova servere Gaming , Clanuri Gaming Designeri si persoane talentate in domeniul Gaming. In aceasta perioada am avut si zile proaste dar si zile bune si de aceea o sa continuam acest proiect pana o sa consideram ca nu mai meritam sa continuam .

×
×
 • Create New...